pCont

Program de Contabilitate in Partida Simpla

Contabilitate partida simpla
     

Instalare pCont
Programul pCont este un program de gestiune operationala si contabila destinat PFA-urilor (Persoana Fizica Autorizata), societatilor civile profesionale, asociatiilor familiale etc. Este un program ideal pentru persoane fizice sau juridice care folosesc contabilitate in partida simpla: avocati, notari, cabinete de avocatura si notariat, cabinete medicale, medicina de familie, arhitecti, experti financiari, asociatii familiale, practicieni in insolventa, alte profesii liberale.

Versiunea de proba a aplicatiei este gratuita si poate fi instalata fara restrictii.
Instalarea pCont folosind fisierul pCont-Install.exe

Pasul 1 - Descarcati aici kitul de instalare al aplicatiei in format exe.

Pasul 2 - Dupa ce descarcarea s-a terminat, dati dublu click pe fisierul descarcat (pCont-Install.exe).
Nota: Acest fisier il veti gasi in locatia pe care ati ales-o la pasul 1;

Pasul 3 - Instalarea a inceput. Sunt afisati Termenii si Conditiile aplicatiei pCont - Contabilitate Partida Simpla. Daca sunteti de acord, apasati butonul Accept.

Pasul 4 - Instalarea aplicatiei pCont poate incepe. Anumite fisiere sistem nu pot fi instalate sau actualizate daca acestea sunt folosite in timpul instalarii. De aceea se recomanda inchiderea tututror aplicatiilor inainte de a merge mai departe cu instalarea.

Pasul 5 - Se apasa butonul Change Directory daca se alege alt director decat cel implicit pentru instalare.
Se trece la sectiunea urmatoare prin butonul

Pasul 6 - Se alege Grupul de Programe din Start Menu in care se va adauga aplicatia pCont (implicit i se creeaza un grup nou, numit Bitomic).

Pasul 7 - Se deruleaza instalarea.

Pasul 8 - Anumite fisiere din pachetul de instalare pot fi deja instalate pe calculatorul dumneavoastra si veti fi intrebati daca sa fie pastrate versiunile deja existente sau inlocuite cu cele din pachetul pCont. In functie de alegere, apasati unul dintre butoane pentru a continua procesul de instalare.
Nota: Este indicat sa fie pastrat fisierul deja existent pe calculatorul dumneavoastra.

Programul pCont - Contabilitate in partida simpla este instalat. Puteti porni aplicatia folosind Start->Programs->Bitomic->pCont-Contabilitate Partida Simpla.

Nota importanta: pentru ca produsul nostru sa ruleze pe un sistem Windows e nevoie ca pe acel sistem sa fie instalat produsul MDAC (Microsoft Data Access Components), pachet distribuit gratuit de catre Microsoft. Acest produs este instalat automat de alte produse, de exemplu Microsoft Office. In cazul in care sunteti sigur ca acest produs nu este instalat, va rugam sa descarcati produsul. Daca dupa instalarea produsului pCont, la rulare primiti mesaje de eroare care contin cuvinte precum MDAC, Microsoft OLEDB, Microsoft Jet OLEDB inseamna ca nu aveti MDAC instalat si trebuie sa il instalati.Copyright BITOMIC Software, 2000-2010 Last Updated: Jully 2010

Harta Site