pCont

Program de Contabilitate in Partida Simpla

Contabilitate partida simpla
     

Instalare pCont
Programul pCont este un program de gestiune operationala si contabila destinat PFA-urilor (Persoana Fizica Autorizata). Este un program ideal pentru persoane fizice autorizate care folosesc contabilitate in partida simpla: avocati, notari, cabinete de avocatura si notariat, cabinete medicale, medicina de familie, arhitecti, experti financiari, asociatii familiale, alte profesii liberale.

Versiunea de proba a aplicatiei este gratuita si poate fi instalata fara restrictii.
Instalarea pCont folosind fisierul pcont.msi (Windows Installer)
Instalarea pCont folosind fisierul pcont.msi (Windows Installer)

Pasul 1 - Descarcati aici kitul de instalare al aplicatiei in format msi.

Pasul 2 - Dupa ce descarcarea s-a terminat, dati dublu click pe fisierul descarcat (pCont.msi).
Nota: Acest fisier il veti gasi in locatia pe care ati ales-o la pasul 1;

Pasul 3A - Instalarea a inceput.
Pasul 3B - Daca instalarea nu incepe inseamna ca nu aveti instalat programul Windows Installer necesar pentru instalare. In acest caz trebuie sa descarcati kitul de instalare in format executabil pCont-Install.exe. Mergi la pasul 8 pentru continuare.

Pasul 4 - Selectati calea unde se va instala programul pCont - Contabilitate Partida Simpla. Puteti folosi calea implicita.
Apasati pe butonul Next.


Pasul 5 - Se confirma pregatirea de instalare si se apasa butonul Next pentru a incepe instalarea aplicatiei pCont - Contabilitate Partida Simpla.

Pasul 6 - Instalarea aplicatiei este in curs de derulare:

Pasul 6A - Daca in timpul derularii instalarii apare o eroare ca cea din ecranul de mai jos, ignorati-o si apasati butonul OK, continuand instalarea.

Pasul 7 - Instalarea a fost efectuata cu succes. Apasa butonul Close, pentru a inchide asistentul de instalare.

Programul pCont - Contabilitate in partida simpla este instalat. Puteti porni aplicatia folosind Start->Programs->Bitomic->pCont-Contabilitate Partida Simpla sau folosind iconul pCont -Contabilitate Partida Simpla de pe desktop.

Nota importanta: pentru ca produsul nostru sa ruleze pe un sistem Windows e nevoie ca pe acel sistem sa fie instalat produsul MDAC (Microsoft Data Access Components), pachet distribuit gratuit de catre Microsoft. Acest produs este instalat automat de alte produse, de exemplu Microsoft Office. In cazul in care sunteti sigur ca acest produs nu este instalat, va rugam sa descarcati produsul. Daca dupa instalarea produsului pCont, la rulare primiti mesaje de eroare care contin cuvinte precum MDAC, Microsoft OLEDB, Microsoft Jet OLEDB inseamna ca nu aveti MDAC instalat si trebuie sa il instalati.Copyright BITOMIC Software, 2000-2010 Last Updated: Jully 2010

Harta Site