pCont

Program de Contabilitate in Partida Simpla

Contabilitate partida simpla
     

Licenta
Programul pCont este un program de gestiune operationala si contabila destinat PFA-urilor (Persoana Fizica Autorizata). Este un program ideal pentru persoane fizice autorizate care folosesc contabilitate in partida simpla: avocati, notari, cabinete de avocatura si notariat, cabinete medicale, medicina de familie, arhitecti, experti financiari, asociatii familiale, alte profesii liberale.  

Certificat de licenta
pCont - Gestiune contabila si operationala pentru companii ce folosesc sistemul contabil in contabilitate simpla
Conditii generale de acordare a licentei
Bitomic Software SRL acorda cumparatorului dreptul de a instala si utiliza aplicatia pCont in cadrul prezentei autorizari de utilizare. Acest Certificat de Licentiere reprezinta o intelegere legala intre beneficiar (ca persoana fizica sau juridica) si BITOMIC SOFTWARE S.R.L. pentru utilizarea produsului software identificat aici ca " pCont", apartinand BITOMIC SOFTWARE, care include atat software-ul, cat si suportul fizic asociat, materialele tiparite, documentatia "on line" si cea electronica. Toate acestea sunt protejate de legislatia interna si internationala privind drepturile de autor si proprietatea intelectuala. Prin instalarea, copierea sau orice alt tip de utilizare a produsului pCont, beneficiarul accepta termenii acestui contract. Daca beneficiarul nu este de acord cu termenii acestui contract, nu instalaleaza si nu utilizeaza produsul pCont.
Certificat de licenta
Produsul pCont este proprietate a firmei Bitomic Software S.R.L. si este protejat de tratatele si legile internationale privind proprietatea intelectuala, cat si de celelalte legi si tratate privind drepturile de autor. Toate drepturile, titlul si toate profiturile asupra si de la pCont, cat si drepturile de copiere pentru pCont (incluzand, dar nu limitandu-se la orice imagine, fotografie, animatie, video, audio, muzica, text si cod incorporate in produsul pCont), toate materialele tiparite ce insotesc produsul si orice copie a produsului pCont sunt proprietatea BITOMIC SOFTWARE. Din acest motiv trebuie tratat pCont ca pe orice alt material avand drepturi de copyright. Beneficiarul nu poate copia produsul pCont in alte conditii decat cele prevazute in acest certificat de licenta. Beneficiarul este obligat sa includa toate documentele de copyright in forma lor originala pentru toate copiile create, indiferent de mediul de transmisie sau de forma in care pCont exista. Este interzisa sub-licentierea, inchirierea, vanzarea sau leasing-ul produsului pCont. De asemenea, este interzisa piratarea, recompilarea, dezasamblarea, crearea de produse derivate, modificarea, traducerea sau orice alta incercare de a descoperi codul sursa al produsului pCont.
Restrictii de utilizare
O licenta de utilizare da dreptul beneficiarului de a instala si utiliza aplicatia pCont pe o singura statie de lucru, pe care s-a instalat initial produsul. Nu se poate instala/redistribui acest produs altei parti.
Functionalitati oferite
Acest produs este oferit "ASA CUM ESTE". Firma Bitomic Software nu garanteaza ca functiile din aplicatia pCont vor implini toate cerintele beneficiarului, nici ca produsul va functiona optim pe orice configuratie hardware/software. Firma Bitomic Software se obliga sa corecteze in termen de 5 zile lucratoare orice disfunctionalitate raportata in perioada de suport tehnic (minim 30 de zile de la achizitionarea produsului), disfunctionalitati care nu au aparut din vina beneficiarului. Prin disfunctionalitate se intelege orice functionare diferita de functionarea standard a produsului pCont descrisa in documentatia de utilizare. Prin disfunctionalitati aparute din vina beneficiarului se inteleg: stergerea/modificarea de fisiere, atat necesare produsului pCont, cat si fisiere sistem, virusarea sistemului de operare sau alte operatiuni similare.
Limitarea Raspunderii
Oricine utilizeaza, testeaza sau evalueaza aplicatia pCont va suporta toate riscurile ce deriva din aceasta. Bitomic Software si furnizorii sai nu vor fi raspunzatori pentru nici un fel de daune (incluzand, fara limitare, prejudicii rezultand din profit nerealizat, intreruperea activitatii comerciale, pierderea de informatii referitoare la activitatea comerciala sau alte pierderi de natura pecuniara) decurgand din utilizarea sau imposibilitatea utilizarii produsului pCont.

In nici un caz, raspunderea Bitomic Software nu va depasi pretul de achizitie pentru program, platit de beneficiar ca persoana fizica sau juridica.

Conditiile prevazute in aceasta sectiune se vor aplica indiferent daca se utilizeaza, evalueaza sau testeaza pCont.
Suportul tehnic se refera la:
- indicatiile tehnice privind instalarea, activarea si functionarea aplicatiei pCont
- rezolvarea problemelor tehnice aparute in functionarea aplicatiei, probleme care tin strict de functionarea aplicatiei pCont
- adaptare permanenta gratuita la schimbarile legislative
- accesul gratuit la versiunile ulterioare de pCont - Program contabilitate partida simpla
- preturi promotionale pentru alte produse oferite de Bitomic Software

Suportul tehnic este asigurat prin:
- telefon in intervalul 9:00 - 17:00, de luni pana vineri cu exceptia sarbatorilor legale
- email: raspuns garantat in maxim 48 de ore in zilele lucratoare (intervalul orar 9:00 - 17:00, de luni pana vineri cu exceptia sarbatorilor legale)

Suportul tehnic NU se refera la:
- indicatii contabile pentru efectuarea diverselor operatiuni din societatea dumneavoastra
- implementarea de noi functionalitati fata de cele existente in aplicatia pCont. Pentru implementarea de noi functionalitati ne puteti contacta si in functie de complexitatea si generalitatea functionalitatilor putem decide fie implementarea gratuita, fie contra cost a acestora.
Copyright BITOMIC Software, 2000-2010 Last Updated: Jully 2010

Harta Site